BEAUTIPLIGHT® STAAT VOOR
Vreugde. Fleur op, kijk uit naar verandering. Besef dat alle verandering goed is.

Transformatie. Elke dag transformeren we, elke dag veranderen we. Beleef jou transformatie ten volle. Zie het als een prachtig geschenk. Ontdek en ontwikkel de waaier van mogelijkheden die je verkrijgt en reeds bezit.

De vlinder is een symbool voor verandering, vreugde en kleur.  De vlinder is het symbool voor verandering in het hogere. Hij leert ons hoe wij ons leven bewust kunnen veranderen, nieuwe voorwaarden kunnen creëren en wensen kunnen verwezenlijken. Elk nieuw idee en elke stap tot zelfontplooiing spiegelt zich in de ontwikkeling van de vlinder. Zijn ei-fase staat voor de geboorte van een idee. In het larvenstadium is het aan de tijd om te bepalen of dit idee zal worden omgezet in een daad. In de cocon moet men bij zichzelf naar binnen gaan om het idee met de eigen persoon te verbinden. Het tevoorschijn komen van de vlinder is de geboorte van een nieuwe werkelijkheid. Nu kan de vreugde van de nieuwe schepping met anderen worden gedeeld. Deze vier stappen van verandering vinden in het leven voortdurend plaats. Ze zijn noodzakelijk voor onze verdere ontwikkeling. De kracht van de vlinder helpt het denken te ordenen en de volgende stap bewust te zetten.

Beautiplight® werkt samen met internationale specialisten die jarenlange kennis hebben op het gebied van laser behandelingen en micropigmentatie.
BEAUTIPLIGHT®  LASER ONTHARING
LASERBEHANDELING VAN SCHIMMELNAGELS
SCALP MICROPIGMENTATIE

MAKE-UP MICROPIGMENTATIE
BEAUTIPLIGHT® DERMA MESO ROLLER

ONZE BEHANDELINGEN:
WE HEBBEN
Meer dan 20 jaar ervaring
Internationaal ervaren specialisten
Mooie resultaten
WE INVESTEREN IN
Onderzoek
Ontwikkeling
Vernieuwing
Dit zijn de sleutels tot ons succes. Wij leveren diensten over de hele wereld met grote passie en tevreden klanten.
<< HOME
Copyright Beautiplight ® 2015/2016
fusion-studio.eu