LASERBEHANDELING VAN SCHIMMELNAGELS

Algemeen
U kunt uw schimmelnagels laten behandelen volgens de nieuwste techniek: de laserbehandeling. In deze folder leest u wat schimmelnagels zijn, hoe de behandeling verloopt en wat u van de behandeling kunt verwachten.

Schimmelnagels
Een schimmelnagel is een nagel die is aangetast door een schimmelinfectie. Het wordt ook wel kalknagel genoemd. Schimmelnagels verkleuren, worden dikker en bros en zijn in sommige gevallen hinderlijk bij dagelijkse activiteiten.
De infectie kan ontstaan door:
•  een schimmelinfectie aan de voeten (opgelopen tijdens het sporten, zwemmen of in de sauna);
•  een warm en vochtig klimaat;
•  een beschadiging van de nagel;
•  een slechte doorbloeding van de voeten.

Het is een veelvoorkomende aandoening. Meestal betreft het de teennagels, vooral van de grote tenen. Maar ook de vingernagels kunnen worden aangetast.

Behandelmogelijkheden
Tot voor kort was het moeilijk om schimmelnagels goed te behandelen. Het aanbrengen van zalf of vloeistoffen op de nagel leidt meestal niet tot het gewenste resultaat. Het gebruik van tabletten geeft vaak bijwerkingen en gaat in veel gevallen niet samen met het gebruik van andere medicijnen. De behandeling met tabletten duurt meestal maanden tot een jaar, en ook dan is succes niet gegarandeerd. De nieuwste behandeling op het gebied van schimmelnagels is de laserbehandeling met de Beautiplight® laser 2. Klinische studies tonen aan dat deze laserbehandeling bij meer dan 75% van de patiënten een aanhoudende verbetering geeft.

DE LASERBEHANDELING
INSTRUCTIES VOOR EN NA DE BEHANDELING
BENODIGDHEDEN GOEDE NAGELVERZORGING
AFSPRAAK MAKEN
KOSTEN
<< ONZE BEHANDELINGEN
Copyright Beautiplight ® 2015/2016
fusion-studio.eu